Deco-fruit fruitboomkwekerij is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het kweken van karaktervolle fruitbomen. Geen jonge fruitbomen of planten, maar wel bomen vanaf ongeveer armdikte als stam tot bomen van wel meer dan 100 jaar oud.

Wat begon als een hobby groeide uit tot een uniek sortiment van vruchtdragende bomen en planten.

Een collectie waarop menig particulier en professioneel uit binnen- en buitenland beroep weet te doen bij de aanleg van groenprojecten. De uitgesproken voorliefde van oprichter en zaakvoerder Bert Minnen voor fruitbomen laat Decofruit steeds verder evolueren om vernieuwend in te spelen op deze specifieke behoeften van u als klant.

Onze VISIE

Karaktervolle fruitbomen kunnen een hoge meerwaarde bieden in iedere tuin. De bladloze periode in de winter, de ontluikende en bloeiperiode in het voorjaar, de vruchtgroei en rijping tijdens de (na)zomer en de bladverkleuring in het najaar maken dit product net zo streekeigen. Decofruit streeft hierbij naar kwaliteitsplanten in evenwicht, bekomen door afdoende te verplanten, gericht te snoeien en specifiek te verzorgen.

Ons doel Deco-fruit bomen

OnS DOEL

Wij steven er naar om streekeigen, karaktervolle vruchtbomen te integreren in zowel moderne als landelijke groenprojecten. Het gezegde “boompje groot, mannetje dood” is bij ons niet aan de orde. Wij leveren bomen vanaf een bepaalde leeftijd waardoor je onmiddellijk kan genieten van een mooi uitzicht alsook van een rijkelijke oogst.