DE TUINARCHITECT

Als tuinontwerper tekent u in eerste instantie de lijnen van het project. Daarnaast geeft u tevens de gepaste invulling. Karaktervolle fruitbomen zien wij vandaag steeds meer verwerkt in zowel moderne als rustieke tuinen. Ons assortiment kan hier alvast een mooie aanvulling of inspiratiebron voor zijn. Graag denken wij met u mee om deze invulling compleet te maken. U bent, na afspraak, van harte welkom op onze fruitboomkwekerij, de koffie staat klaar.

Fruitbomen fruitboomkwekerij Decofruit

DE TUINAANNEMER

Als tuinaannemer bent u vaak vanaf het ontwerp bij een groenproject betrokken. Ons ruime sortiment aan oudere fruitbomen biedt mogelijkheden voor elke tuin en elke plaats. Deco-Fruit gaat samen met u op zoek naar geschikte fruitbomen. Wij begeleiden eveneens graag uw klanten om samen met hen een geschikte keuze te maken. Wij vragen hierbij wel aanwezig te zijn of een afspraak voor deze klant vast te leggen zodoende wij alvorens geïnformeerd zijn. We bekijken mede de plant- en kluitmaten, de gewichten maar ook transport- en plaatsingsmogelijkheden. Samen met u creëren wij succesvolle groenprojecten.

Particulier

Als particulier bent u ook van harte welkom op onze fruitkwekerij in Ranst (Antwerpen). Onze inspiratietuin biedt tal van ideeën. Dit kan gaan van solitaire fruitbomen die geïntegreerd worden in uw nieuwe of bestaande tuin, maar evenzeer het voorzien in een charmante boomgaard met onmiddellijk karakter en vruchtdracht. In een eerste fase worden uw wensen en verlangens planmatig bekeken in zijn mogelijkheden. Breng een plan, schets en wat foto’s mee bij uw bezoek aan onze kwekerij.

In een volgende stap selecteren we geschikte fruitbomen. De juiste fruitboom op de juiste plaats is voor ons zéér belangrijk, niet enkel qua vorm, maar ook qua budget, vruchtdracht, standplaats, etc.

In de laatste stap bekijken we de meest geschikte wijze waarop onze producten in uw tuin kunnen komen. Sommigen verkiezen zelf te plaatsen of door diens vaste tuinaannemer. Anders prefereren de levering en/of plaatsing door ons professionele team. Ook hier denken wij graag met u mee.

U bent, na afspraak, van harte welkom op onze fruitboomkwekerij, de koffie of een glaasje appelsap staan alvast klaar.

Fruitbomen fruitboomkwekerij Decofruit

Boomkwekerij & toeleverancier

Voor collega boomkwekers of toeleveranciers kan ons assortiment vast een mooie aanvulling bieden op uw eigen aanbod. Ook u bent, na afspraak, van harte welkom op onze kwekerij.